0
Art Christmas Cricut

Personaalsed jõulukuulid

Peagi on jälle käes jõuluaeg ja käsitöömaailmas tähendab see seda, et valmistuma oleks pidanud hakkama (naljaga pooleks) juba jaanipäeval. Minu jaoks on veidi keeruline keset suve alustada, kuna pole seda õiget inspiratsioonilainet peal. Aga november käib ju kah, või mis?

Christmas is coming soon, and in the craft world, this means that you should have started preparing already on Midsummer’s Day. It’s a bit tricky for me, because I have no Chirstmas spirit in the middle of the summer. But November is fine, isn’t it?

Seekord valmistasin mõned nimelised jõulukuulid, mida saab kuusepuule või tegelikult – ükskõik kuhu riputada.

This time I made some personalized labeled Christmas balls that can be hanged on the Christmas tree.

5 1 vote
Article Rating

You Might Also Like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x