0
Art Books Drawing

Lastele: “Sheila ja Muhvi raamat”

Ühel õhtul tuli mul idee lastele raamat teha. Algselt muidugi enda pere lastele. Seda raamatut olen tasapisi meisterdanud juba pikka aega. Ostsin hiljuti endale Wacom graafikalaua ja hakkasin vähehaaval joonistamist harjutama. Igal õhtul täpselt 1 pilt korraga. Ma pole Photoshop’i kunagi eriti kasutada osanud, sest see tundus minu jaoks ilmatult keeruline, kuid ükskord tuleb ennast ju kokku võtta. Lühikese aja jooksul toimus minus silmnähtav areng ning elektrooniline pliiats muutus käes aina kindlamaks.

Lugu tuli lihtne ja elust enesest: Sheila ja Muhvi on meie pere kassid. Seega võtsin aga fotod ette ja joonistasin pildid graafikalauaga arvutisse.

Kui jutuke oli välja mõeldud ning pildid maalitud, siis hakkasin otsima kirjastajat, kes oleks lasteraamatu väljaandmisest huvitatud. Leidsin ühe väga armsa ja toreda kirjastuse Kröösus Disain, kellega koostöös saimegi projekti lõpuni viia. Olen Kristina Ruderile väga tänulik, et ta mind käekõrval mitmetest takistustest üle aitas.

Raamat on saadaval minu e-poes ning samuti Apollo ning Rahva Raamatu poodides

Sheila ja Muhvi raamat - kaas
0 0 votes
Article Rating

You Might Also Like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x